minun menu oli alkuruoaksi toast skagen, pääruoaksi kanaa sitruunakastike ja perunakroketti, jälkiruoaksi oli Basilikapannacotta.
aloitin ekana tekemään pannacotan koska siihen tarvitsin aikaa että saan sen hyytymään.
sitten laitoin perunat kiehumaan,sillävälillä kun perunat kiehui niin tein toast skagenin valmiiks,
eli stanssasin leivät tein majoneesin, heitin kataravut sekaan ja vähän piparjuurta.
kun perunat oli kiehunu tein niistä muussin mutta en käyttänyt maito/kermaa.
annoin sen jäähtyä ja tein sillävälin sitruunakstikkeen. kun muussi oli jäähtynyt niin vedin stansilla niihin muodon ja leivitin maissijauhoilla. sitten friteerasin ne. lopuksi paistoin kanat.
laitettii annokset esille ja vietiin ne 4 opettajalle.
Toast skagen
Kana sitruunakastike ja perunakroketti
perunakroketin tekoa
Loistavaa Mathias, laita nyt muutama kuva viimeaikaisista töistäsi
VastaaPoista